luni, 9 noiembrie 2009

Cum il ajuta Orban pe Basescu...

Ma intreb cateodata daca politicienii nostri gandesc inainte sa faca o declaratie sau daca informatia trece glont?In cazul liberalului Orban am serioase dubii.Mai nou,politicianul nostru face niste afirmatii bomba,cum ar fi ca electoratul lui Basescu este format din"alcoolici,tigani si probabil prostituate".Si asa,fara sa-si dea seama,Orban jigneste poate mai bine de un sfert din populatia tarii.Inteligenta miscare,n-am ce zice!Si cum numarul 2 din PNL a comis-o urat de tot,presedintele partidului s-a straduit sa dreaga busuiocul.Numai ca gafa era deja facuta.Prin urmare,domnule Orban,data viitoare ganditi-va un pic mai mult inainte sa-i faceti un asemena serviciu lui Basescu!

3 comentarii:

  1. halal ajutor! un real ajutor ar fi sa faca uz de acel bun simt pe care se lauda ca il au! un om cu asa limbaj , care nu reuseste sa se abtina si sa duca un discurs demn pana la capat, chiar si negativ, nici nu trebuie luat in consideratie! multumim domnului Orban ca ne complimenteaza atat de tare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ludovic Orban nu poate sa se ajute nici pe el daca umbla mereu beat.

    RăspundețiȘtergere
  3. crin nu e deloc crin ci un mincinos la fel ca geoanA NU-L INTERESEAZA DECAT SA-L VICTIMIZEZE PE BASESCU SI SA OBTINA LOCURI CALDUTE IN PARLAMENT FACAND ACORDURI DE NEINTELES

    RăspundețiȘtergere